VLORË – GENOVA

Oraret për linjën VLORË – GENOVA

NISJA NGA VLORA ÇDO TË ËNJTE DHE TË SHTUNËN NË 10:30 NË MËNGJES DESTINACION STACIONI ORA E MBRITJES
ROMË Autostazione Tiburtina 05:00
FIRENCE Autostazione Sita Via S. Caterina 10:00
GENOVA Piazza de la Vittoria 13:00

 

Oraret për linjën GENOVA – VLORË

NISJA ÇDO TË HËNËN DHE TË SHTUNËN NGA ORA E NISJES STACIONI MBRITJE NË QYTETIN E VLORËS NË ORËN 08:00 TË DITËS TJETËR
GENOVA 05:00 Piazza de la Vittoria
FIRENCE 08:00 Autostazione Sita Via S. Caterina
ROMË 13:00 Autostazione Tiburtina

Çmimet për linjën VLORË – GENOVA

NISJA NGA KATEGORIA Ε BILETES ROMË FIRENZE - POGGIBONSI GENOVA
Vlorë Vetëm Vajtje 60 € Të rritur
35 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
70 € Të rritur
35 € Femijë
Vajtje - Ardhje - - -

 

 1. Në çmimin e biletës përfshihet dhe bileta e anijes.
 2. Oraret e mbritjes janë indikativ dhe mund të varijojnë varësisht nga vonesat në port.
 3. Femijët nga mosha 0 – 5 vjëç udhetojnë pa biletë, pa patur vënd për t’u ulur. Nëse dëshironi nje vënd te caktuar duhet te paguani biletë për femijë.
 4. Bileta për femijët është e vlefshme per moshat 5 – 12 vjeç.

ATHINË – HIMARË

Oraret për linjën HIMARË – ATHINË

NISJA NGA ÇDO DITË NGA E HËNA DERI TË SHTUNËN NË MËNGJES ÇDO TË DJELËN MBASDITE
PALASË ORË 04:15 ORË 15:15
DHËRMI ORË 04:30 ORË 15:30
VUNO ORË 04:45 ORË 15:45
HIMARË ORË 05:30 ORË 16:30
QEPARO ORË 05:45 ORË 16:45
BORSH ORË 06:00 ORË 17:00
PIQERAS ORË 06:15 ORË 17:15
LUKOVË ORË 06:30 ORË 17:30
SHËN VASIL ORË 06:45 ORË 17:45
NIVICË ORË 06:55 ORË 17:55

 

  1. Nisja bëhet me orën shqiptare.

Oraret për linjën ATHINË – HIMARË

NISJA NGA VËNDËNISJE ORA E NISJES (ÇDO DITË)
ATHINË Dhelijani 31 – 33, Stathmo Larissa (Stacioni i metros Stathmo Larissa) 20:00
KORINTH Isthmo, Restorant Gardenia 21:00
QATO Velo, ish MacDonalds 21:15
KSILOKASTRO Stacion i Autobuzave KTEL 21:45
EGJIO Karburanti Shell 22:15
PATRA Rio, tek Kandinat 22:30
AGRINJO Restorant Komvos (ish Besas) 00:00
AMFILOHIA Qënder 00:45
ARTA Filipiadha, Reparti Ushtarak 01:15

 

  1. Pasagjerët duhet të paraqiten 30 minuta para orarit të nisjes së autobusit.
  2. Oraret e mësipërme janë indikativ. Transportuesi nuk mban përgjegjsi për vonesat që vinë nga kushtet natyrorë, pika doganore, trafik, etj. Në çdo rast do të ishte më mire të kontaktonit me zyrat tona.
  3. Në kohë fluksi shtohet numri i autobuzave që nisen pavarësisht atyre ditorë. Kontaktoni me zyrat tona për më tepër informacion.

Çmimet e linjës HIMARË – ATHINË – HIMARË

NISJA NGA KATEGORIA E BILETËS ARTA-JANINË PATRA-AGRINJO-AMFILOHIA ATHINË-KORINTH
DESTINACION
Palasë,
Dhërmi,
Vuno,
Himarë,
Qeparo
Vetëm Vajtje 25 € Të rritur 
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
Borsh,
Lukovë,
Piqeras,
Shën Vasil,
Nivicë
Vetëm Vajtje 25 € Të rritur
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur 
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë

 

 

 1. Bileta e kthimit është e vlefshme per 90 ditë (3 muaj) nga dita e udhëtimit.
 2. Femijët nga mosha 0 – 4 vjëç udhetojnë pa biletë, pa patur vënd për t’u ulur. Nëse dëshironi një vënd të caktuar duhet të paguani biletë për femijë.
 3. Bileta për femijët është e vlefshme për moshat 4 – 10 vjeç.
 4. Në linjën Athinë - Vlorë NUK lejohet marrja e pasagjerve nga Janina. Në linjën Vlorë - Athinë lejohet zbritja e pasagjerve në Janinë.

ATHINË – VLORË

Oraret për linjën VLORË – ATHINË

NISJA NGA ÇDO DITË NË MËNGJES ÇDO DITË NË MBASDITE
VLORË ORA 05:00 (orë e re) ORA 16:30
FIER (LEVAN) ORA 05:20 ORA 16:50
TEPELENË ORA 06:15 ORA 17:45
GJIROKASTËR ORA 06:30 ORA 18:00
KAKAVIJË ORA 07:00 ORA 18:30

 

  1. Nisja bëhet me orën shqiptare.

Oraret për linjën ATHINË – VLORË

NISJA NGA VËNDËNISJE ORA E NISJES (ÇDO DITË)
ATHINË Dhelijani 31 – 33, Stathmo Larissa (Stacioni i metros Stathmo Larissa) 19:00 / 21:00
KORINTH Isthmo, Restorant Gardenia 20:00 / 22:00
QATO Velo, ish MacDonalds 20:15 / 22:15
KSILOKASTRO Stacion i Autobuzave KTEL 20:45 / 22:45
EGJIO Karburanti Shell 21:15 / 23:15
PATRA Rio, tek Kandinat 21:30 / 23:30
AGRINJO Restorant Komvos (ish Besas) 23:45 / 01:00
AMFILOHIA Karburanti SHELL 00:15 / 01:15
ARTA Super Market Aggelis 00:40 / 01:45

 

  1. Pasagjerët duhet të paraqiten 30 minuta para orarit të nisjes së autobusit.
  2. Oraret e mësipërme janë indikativ. Transportuesi nuk mban përgjegjsi për vonesat që vinë nga kushtet natyrorë, pika doganore, trafik, etj. Në çdo rast do të ishte më mire të kontaktonit me zyrat tona.
  3. Në kohë fluksi shtohet numri i autobuzave që nisen pavarësisht atyre ditorë. Kontaktoni me zyrat tona për më tepër informacion.

Çmimet e linjës VLORË – ATHINË – VLORË

NISJA NGA KATEGORIA E BILETËS ARTA-JANINË PATRA-AGRINJO-AMFILOHIA ATHINË-KORINTH
DESTINACION
Vlorë Vetëm Vajtje 25 € Të rritur
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
Fier Vetëm Vajtje 25 € Të rritur
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
Tepelenë Vetëm Vajtje 25 € Të rritur
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur 
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
Gjirokastër / Kakavijë Vetëm Vajtje 25 € Të rritur
15 € Femijë
30 € Të rritur
15 € Femijë
35 € Të rritur
20 € Femijë
Vajtje - Ardhje - 50 € Të rritur
25 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë

Vlorë – Janinë: 20€ (nuk ka vajtje-ardhje), 10€ Fëmijë.

 

 1. Bileta e kthimit është e vlefshme per 90 ditë (3 muaj) nga dita e udhëtimit.
 2. Femijët nga mosha 0 – 4 vjëç udhetojnë pa biletë, pa patur vënd për t’u ulur. Nëse dëshironi një vënd te caktuar duhet të paguani biletë për femijë.
 3. Bileta për femijët është e vlefshme për moshat 4 – 10 vjeç.
 4. Në linjën Athinë - Vlorë NUK lejohet marrja e pasagjerve nga Janina. Në linjën Vlorë - Athinë lejohet zbritja e pasagjerve në Janinë.
FaLang translation system by Faboba