Oraret për linjën VLORË – GENOVA

NISJA NGA VLORA ÇDO TË ËNJTE DHE TË SHTUNËN NË 10:30 NË MËNGJES DESTINACION STACIONI ORA E MBRITJES
ROMË Autostazione Tiburtina 05:00
FIRENCE Autostazione Sita Via S. Caterina 10:00
GENOVA Piazza de la Vittoria 13:00

 

Oraret për linjën GENOVA – VLORË

NISJA ÇDO TË HËNËN DHE TË SHTUNËN NGA ORA E NISJES STACIONI MBRITJE NË QYTETIN E VLORËS NË ORËN 08:00 TË DITËS TJETËR
GENOVA 05:00 Piazza de la Vittoria
FIRENCE 08:00 Autostazione Sita Via S. Caterina
ROMË 13:00 Autostazione Tiburtina

Çmimet për linjën VLORË – GENOVA

NISJA NGA KATEGORIA Ε BILETES ROMË FIRENZE - POGGIBONSI GENOVA
Vlorë Vetëm Vajtje 60 € Të rritur
35 € Femijë
60 € Të rritur
35 € Femijë
70 € Të rritur
35 € Femijë
Vajtje - Ardhje - - -

 

  1. Në çmimin e biletës përfshihet dhe bileta e anijes.
  2. Oraret e mbritjes janë indikativ dhe mund të varijojnë varësisht nga vonesat në port.
  3. Femijët nga mosha 0 – 5 vjëç udhetojnë pa biletë, pa patur vënd për t’u ulur. Nëse dëshironi nje vënd te caktuar duhet te paguani biletë për femijë.
  4. Bileta për femijët është e vlefshme per moshat 5 – 12 vjeç.
FaLang translation system by Faboba